Langkau ke kandungan utama
Anda belum log masuk. (
Log masuk
)
ARKIB SEM 03 SESI 2020/2021
KURSUS
SENARAI KURSUS
JOM MULAKAN - PENSYARAH
JOM MULAKAN - PELAJAR
STATUS BLENDED
ARKIB
ARKIB SEM 2 SESI 2020/2021
ARKIB SEM 1 SESI 2020/2021
ARKIB SEM 2&3 SESI 2019/2020
SOALAN LAZIM (FAQ)
UKMFOLIO
Bahasa Melayu (ms)
Bahasa Melayu (ms)
English (en)
العربية (ar)
Maklumat kursus
Laman utama
Kursus-kursus
Fakulti Sains dan Teknologi
OPERASI PENGHASILAN PRODUK MAKANAN
Ringkasan
STKM4779 OPERASI PENGHASILAN PRODUK MAKANAN
FOOD PRODUCT PRODUCTION OPERATION
Lecturer:
TS. DR. HASLANIZA BINTI HASHIM